Revistele „Sănătatea Contează”, respectiv „Fő az Egészség”, prezente până în momentul de față în trei județe din România (Cluj, Mureș și Harghita), apar lunar, atât pe suport tipărit, cât și electronic (pe acest site) și aduc informări reale privind serviciile medicale private, listele și orarele unor farmacii, respectiv ofertele de servicii medicale ale unor centre sau cabinete medicale.

Din conținut nu lipsesc interviurile cu personalități marcante din lumea medicală și nu numai.

Susținem de asemenea marile manifestări medicale sau farmaceutice, prin parteneriatele media încheiate cu cei mai de marcă organizatori ai congreselor, conferințelor, sesiunilor, expozițiilor medicale și farmaceutice.

În paginile revistelor mai sus menționate, își au locul și terapiile naturiste, BIO, care deocamdată reprezintă doar o mică nișă în țara noastră, dar în deplină evoluție, la dezvoltarea căreia suntem dispuși să contribuim.

Avem subiecte legate de sport, turism, frumusețe și suntem convinși că parcurgând revistele noastre,veți găsi subiecte pertinente legate de sănătate, poate uneori chiar informații de importanță vitală.

Cu respect,
Echipa editorială