Mesaj președinte congres, prof. dr. Horațiu Suciu

Stimați colegi,

A sosit momentul prielnic unei noi întâlniri, atât de mult așteptată, după o perioadă lungă în care lumea s-a străduit să facă față unor încercări medicale fără precedent.

În acest sens, fac o invitație deschisă tuturor colegilor din domeniul vast al patologiei și chirurgiei cardiovasculare să participe la sesiunea online a celei de-a 16-a ediție a Congresului Național al Societății Române de Chirurgie Cardiovasculară, care are loc în perioada 28 – 31 octombrie 2021.

Conceptul de “Heart Team” impune reactualizarea continuă cu cele mai moderne abordări diagnostice și terapeutice, multidisciplinare. Acest eveniment va reuni cei mai buni specialiști de la nivel național, precum și medici de renume internațional, creând astfel oportunitatea unui schimb de informații și experiențe atât de necesare în educația noastră medicală continuă.

Progresul poate fi obținut doar prin implicarea noastră activă în viața medicală, implicit prin prezența dumneavoastră la Congres, un prilej deosebit pentru noi colaborări și prietenii.

Cu deosebită considerație,

Prof. Dr. Horațiu Suciu

Președinte Congres v-SRCCV 2021

Președinte Societatea Română de Chirurgie Cardiovasculară – S.R.C.C.V.

Management Eveniment – Ralcom Exhibitions

www.srccvcongres.ro